Clubkleding

Beste leden en ouders van leden,

Hieronder hopelijk de antwoorden op al jullie vragen omtrent onze clubkleding.

Clubkleding
De clubkleding van NMHC "Nijmegen" is van: The Indian Maharadja.

Retailpartner van NMHC "Nijmegen"
De clubkleding is verkrijgbaar bij onze Retailpartner: Austria Sport in Malden.Adres: Rijksweg 209, 6581 EK Malden https://www.austriasport.nl/

Hier kun je dus terecht voor al je vragen omtrent de wedstrijdkleding.

Het kledingplan van NMHC "Nijmegen"
Vanaf het seizoen 2019-2020 is er een kledingplan ingevoerd. Je krijgt het (thuis) wedstrijdshirt in bruikleen voor een standaard bedrag (E12,50) per jaar.

BELANGRIJK! Mocht het niet meer passen, dan kan het geruild worden. Je straalt dus je hele Nijmegen hockey carrière in een passend, niet versleten wedstrijdshirt.

Wat betreft de rok/broek en de sokken, deze dien je zelf aan te schaffen tegen de verkoopprijs bij Austria Sport. Ook het rode uittenue is daar standaard op voorraad en verkrijgbaar. Goed om te weten!! Als lid van NMHC "Nijmegen" krijg je 15% korting.

Nieuwe leden
Allereerst welkom bij NMHC "Nijmegen", de leukste hockeyclub van Nijmegen. Op vertoon van je lidnummer kan je het nieuwe wedstrijdshirt ophalen bij Austria Sport. Austria Sport is normaal gesproken op te hoogte van je aanmelding!

Sponsering
Heb je met je team een sponsor gevonden, fantastisch! Overleg altijd even met de sponsorcommissie om belangenverstrengeling te voorkomen. De sponsorcommissie is te bereiken via [email protected] . Austria Sport kan jullie helpen voor het perfecte trainingspak, of de ideale teamtrui.

Kan Austria Sport jullie vraag omtrent de wedstrijdkleding niet beantwoorden of heb je een andere vraag, dan kan je contact op nemen met de kledingcommissie. Wij zijn te bereiken via [email protected]

We hopen iedereen snel te zien in zowel het nieuwe thuistenue als uittenue! Tot langs de velden.

De kledingcommissie
Marlies & Ellen