Tophockey

Dames 1 speelt momenteel in de hoofdklasse en Heren 1 van Nijmegen speelt in de Overgangsklasse.

Dames 1

Heren 1

Heren 1 is na de winterstop gestart met het trainen en coachen van een aantal jeugdteams in de vorm van een 'team adoptie week'. Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de club en leden van Nijmegen die ons gedurende het hockeyseizoen faciliteren en steunen in het realiseren van onze doelstellingen. Dit seizoen is die doelstelling ons plaatsen voor de promotiepoule van volgend jaar.
Het idee van dit project is dat 2 spelers van heren 1 in overleg met de begeleiding van het betreffende team een training verzorgen en aanwezig zijn bij de wedstrijd op zaterdag. Jammer genoeg kunnen niet alle jeugdteams aan de beurt komen maar als het goed bevalt gaan we er volgend jaar mee door.

De afgelopen week is dit project van start gegaan. Lars en Jim hebben een training verzorgd voor JC4 en waren afgelopen zaterdag assistenten van de coach tijdens de wedstrijd van de jongens tegen Wageningen.

De jongens én begeleiding van het team vonden het een super idee en wij zijn enthousiast geworden om de komende weken ook met andere teams aan de slag te gaan tijdens een training door de week en de wedstrijd op zaterdag.

Kijk voor informatie over onze Tophockey Junioren bij de navigatie-ingang in de rechterbalk