sponsoren_bff

BLUE FAMILY FOUNDATION

Sinds 1906 jaar laat hockeyclub Nijmegen, als één grote blauwe familie, zien tot veel in staat te zijn. Met hockey voor iedereen, een duurzaam hockeyleven lang, van recreatief tot het hoogste niveau. Met een brede sportieve opleiding en een prachtige accommodatie, waarop we samen sporten, leren, vieren en feesten. Als de nummer 1 hockeyfamilie in het Oosten van Nederland. Daar zijn we trots op.

Een prachtige basis dus om op verder te bouwen. Aan een mooie toekomst voor zowel breedte- als tophockey, met veel activiteiten, groei van de vereniging, prestaties op niveau en veel meer. Daar is wel heel wat voor nodig. Maar wat ons betreft niet alleen voor onszelf; wij gunnen kinderen voor wie dat niet voor de hand ligt, ook een fijne familie om op te kunnen bouwen voor een betere toekomst.

Daarom introduceerden wij in onze club een beweging waarmee we onze vereniging kunnen voeden met nieuwe activiteiten voor iedereen en voor het noodzakelijke borgen van de toekomstvastheid van steeds veeleisender topsport en, niet in de laatste plaats, een bijpassend goed doel kunnen ondersteunen. Met de Blue Family Foundation kunnen we deze elementen nu allemaal aan elkaar verbinden.

Activiteiten voor teams om de teampot te sponsoren? Met eigen sportief succes en plezier ook kinderen elders in de wereld een familie en een betere toekomst bieden? Sponsoren nieuwe mogelijkheden met ook MVO aanreiken? Een Top Diner samen met Dames 1 en Heren 1 en een veiling met een interessante ambassadeur erbij? Een heerlijke taart op zaterdag, voor het team met voorbeeldgedrag in ‘Sportiviteit & Respect’? En nog veel meer?

Hockeyclub Nijmegen doet dat. Met Blue Family Foundation.

Blue Family Foundation: alleen maar winnaars

Familie is je basis, dat geldt voor de leden van hockeyclub Nijmegen en voor de kinderen die in de zorg verblijven van SOS Kinderdorpen. Of het nu gaat om kinderen die wonen in de kinderdorpen of die ondersteund worden in het familie versterkende programma, een liefdevol thuis moet vanzelfsprekend zijn voor ieder kind. SOS Kinderdorpen Nederland focust zich op een liefdevol thuis voor kinderen in 13 landen. Van harte omarmen wij dit bij onze blauwe familie passende goede doel, dat hiermee door de Blue Family Foundation wordt ondersteund. Kijk voor meer informatie op: www.soskinderdorpen.nl.

Daarnaast organiseren we Blue Family Foundation zo, dat er ook opbrengsten voor de club –dus de teams van de leden- kunnen zijn. Voor sponsoring van tophockey (Stichting Tophockey Nijmegen) en ook voor alle andere teams in top-, breedte-, trim- en G-hockey.

Hoe werkt het?

Blue Family Foundation bevat een reeks van elkaar versterkende initiatieven. Bijvoorbeeld: met het maken van doelpunten halen (vaak jeugd-)teams met ‘Knaak voor Raak’ zogenaamde ‘knaken’ op voor het goede doel en is het hockeyplezier en resultaat van bijvoorbeeld onze kinderen zodoende ook verbonden aan het helpen realiseren van een veilig thuis voor andere kinderen. Voor onze sponsoren is het interessant daarop in te haken en te helpen deze opbrengsten te vergroten, omdat Blue Family Foundation met enkele ‘oplossingen’ het omarmen van MVO vereenvoudigt voor de ondernemer. Deze extra opbrengsten zijn bestemd voor enerzijds het goede doel (via de Blue Family Foundation), anderzijds voor het vergroten van onze sponsorinkomsten. De verdeelsleutel is vooraf altijd helder.

En onder Blue Family Foundation worden ook ondersteunende middelen geboden voor (top- en breedte-) teams die hun eigen sponsoring ter hand willen nemen met natuurlijk ook weer een extraatje daaruit voor het goede doel. Ook hier is op voorhand de verdeling duidelijk en willen wij op de hoogte of de keuzes voor de bestemming van teamsponsoring, passend zijn bij onze vereniging. Samen met sponsoren (leden van onze PitcherClub) realiseerden wij voor ‘het spekken van de teampot’ in combinatie met het goede doel, al enkele oplossingen.

En elke zaterdag verrassen wij feestelijk een team dat in die week voorbeeldgedrag met ‘Sportiviteit & Respect’ heeft getoond. Onze leden, sponsoren en andere betrokkenen, kunnen ook uitzien naar het jaarlijkse NMHC Blue Family Top Diner dat wij uiteraard, in samenwerking met Dames 1 en Heren 1 en het goede doel, realiseren.

Nieuwsgierig naar meer details? Geprikkeld om deel te nemen of bij te dragen?

Wij zijn trots op wat onze club al heeft bereikt. Om dat vast te houden en onze verdere ambities –als hockeyfamilie en in de topsport- samen waar te maken zullen we nieuwe initiatieven moeten aanboren. Doe dus mee met de Blue Family Foundation.

Interesse? Als sporter, nieuwe of bestaande sponsor, vrijwilliger? Laat het ons weten via [email protected].