Oefenwedstrijd jeugdteams 3 september

Beste jeugdleden,

De oefenwedstrijd van komende zaterdag 3 september komt al snel dichterbij. Hierbij nog enkele mededelingen: 
- Ieder team dient zelf te zorgen voor twee scheidsrechters.  >> Meer

Honden aan de lijn

Hierbij het vriendelijke verzoek aan alle bezoekers van ons mooie complex om de hond netjes aan de lijn te houden. Met name (jonge) kinderen zijn soms bang van honden. Niet iedereen vindt het leuk als een hond tegen ze opspringt of luid blaffend over het complex rent. Graag willen we bij Nijmegen zulke situaties voorkomen.
 >> Meer

In Memoriam: Dorothee Bontje

Bedroefd hebben we vernomen dat Dorothee Bontje, oud - bestuurder van onze vereniging, na een dapper gedragen ziekte van ruim twee jaar, is overleden.  >> Meer

Dit is nieuw op de site   Agenda NMHC

Workshop Sportief Coachen 1 september

DONDERDAG 1 SEPTEMBER VAN 19.30-22.00 uur op het clubhuis

Donderdag 1 September is het zover, de tweede workshop Sportief Coachen, aangeboden door het NOC NSF en op inspirerende wijze gegeven door Joyce van Santen (oud-hockey international en ervaren workshop begeleider).
 

Vorige workshop is enthousi  >> Meer

Update & uitlevering van nieuwe tenue

Beste Leden,
De voorbereidingen voor het nieuwe hockeyseizoen zijn in volle gang. De trainingen zijn voor veel teams weer begonnen en de club komt langzaam weer uit de zomerslaap. Na een leuke start van de zomervakantie met de 100e Vierdaagse en daarna een mooie sportzomer met de Olympische spelen.
Nieuwe wedstrijdtenue
 >> Meer

Vacature G-hockey trainer (m/v)

NMHC zoekt voor G-hockey team 1 een trainer die affiniteit met de doelgroep heeft en ervaring met hockeytraining. Je geeft de trainingen samen met een stagiaire die een sportopleiding volgt. Ten slotte neem je deel aan de vergaderingen van de G-hockeycommissie (ongeveer vier keer per jaar).


Team 1 bestaat uit 10 G-hocke  >> Meer

Kabouterhockey/Funkey gaat weer van start!

Op 31 augustus 2016 beginnen de eerste Fortified Kabouterhockey trainingen van het seizoen. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.

Het Fortified Kabouterhockey/Funkey is voor iedereen, dus je hoeft dus géén lid te zijn van de club!

Een  >> Meer

8 sept - infobijeenkomst begeleiding JEUGD

SAVE THE DATE

Graag nodigen we alle begeleiders van jeugdteams uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 8 september om 20.00 uur in het clubhuis. Wij zullen ons als Technisch Manager en Technisch Coördinator/Verenigingsmanager aan jullie voorstellen en toelichten hoe we komend seizoen met elkaar omgaan. Wat jullie van o  >> Meer

Looptraining op Nijmegen

Vanaf september is er op woensdag weer looptraining voor de allerjongste jeugd van 15.30 uur tot 16.30 uur. En verder voor ieder jeugdlid van Nijmegen van 16.30 uur tot 17.30 uur (was afgelopen seizoen een groep van 28 sporters!). Dit alles onder de professionele begeleiding van Theo Joosten.
 
Tevens zal er op de donderda  >> Meer

Ben jij de 3 vs 3 kampioen van Nederland?

Op zondag 4 september worden op de velden van HC Rotterdam om de ABN AMRO
3 vs. 3 Cup gespeeld. Zit je in de D of C en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in via:  bit.ly/3vs3Cup

De ABN AMRO 3 vs. 3 Cup wordt gespeeld tijdens de ABN AMRO Cup. Dit is een jaa  >> Meer

Koninklijke onderscheiding voor Tjeu Verstappen!

Tjeu Verstappen ontving gisteren, op zondag 3 juli, de versierselen behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg deze Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten voor de G-hockey commissie op onze mooie club en de Centrale Cliëntenraad bij Stichting De Driestroom.
 

Wat een pra  >> Meer

PP Personeelsdiensten verlengt sponsorcontract

PP Personeelsdiensten en Nijmegen hebben het shirt sponsorcontract voor alle dames senioren elftallen verlengt.

Als vereniging zijn we erg blij met het feit dat we PP Personeelsdiensten in de persoon van Peter Paul Geraeds voor de komende 4 jaar aan ons hebben kunnen binden. Peter Paul is een zeer betrokken sponsor en  >> Meer
 

De trainingen beginnen weer!

Vanaf komende maandag 29 augustus kunnen bijna alle teams weer lekker gaan trainen. Alleen de jongste jeugd zal een weekje later starten op woensdag 7 september.

Harry Dillerop van de Planning is samen met onze Technisch manager Mark Peart al weken erg druk bezig met het inregelen van trainingen voor alle teams. En natuurlijk  >> Meer

Marnix van Trigt nieuwe Verenigingsmanager & TC

Marnix van Trigt gaat in het nieuwe seizoen de taken van Verenigingsmanager en Technisch coördinator op zich nemen. Na een selectieprocedure is het bestuur onlangs met Marnix tot overeenstemming gekomen.

Marnix zal als Technisch coördinator samen met de onlangs aangestelde Mark Peart het nieuwe hockeyplan van Nijmegen verder u  >> Meer

Oefenprogramma Dames 1

Voor de agenda!
27 en 28 augustus deelname aan het Toptoernooi bij MEP
2 september om 20.00 uur Kampong Dames 1 - Nijmegen
 >> Meer

Clubhuis open vanaf 15 augustus

Met ingang van maandag 15 augustus is het clubhuis 's avonds weer "open".
De bar wordt vanaf 18.30 bemand.

Tot snel!  >> Meer

Keepen bij Nijmegen

Wil jij ook wel eens de wedstrijd beslissen?

Trek dan het keeperspak aan en ga onder de lat staan.

Wél bij NMHC NIjmegen en niet ergens anders. Want nergens in de wijde omtrek zijn de omstandigheden zo gunstig om jezelf als keeper optimaal te ontwikkelen:
https://www.youtube.com/watch?v=T9qq92G75j  >> Meer

Wijzigingen in de Juniorencommissie

Met ingang van het volgend seizoen nemen Marinus Boogert en Bob Klaver de rol van voorzitter (Marinus) en secretaris (Bob) van de Juniorencommissie (JUCO) over van Hans van Leeuwen en Erik Hoebink. De lijncoordinatoren blijven bij de aanvang van het seizoen allemaal in functie zodat continuïteit in de JUCO gegarandeerd is. Daarnaast is er  >> Meer

Gezocht: horecamanager!

Wij zoeken voor het horecateam op onze club een enthousiaste en meewerkende horecamanager!
Zoals misschien bekend heeft onze Wil gezondheidsproblemen en zal hij niet meer op volle kracht terugkomen.

De horecamanager zal, onder andere met de verenigingsmanager van de club, de dagelijkse gang van zaken in het clubhuis (bar  >> Meer

Tjeu Verstappen/Harry Dillerop Lid van Verdienste

Tjeu Verstappen

Een successtory van 22 jaar!
Mag je zo'n kwalificatie gebruiken als het gaat om zoiets ideëels als het mogelijk maken van sporten van kinderen met een geestelijke beperking? Of is het te profaan?
Wij durven die term te gebruiken omdat we geen andere kunnen bedenken die de lading dekt w  >> Meer

Gezocht: bar-ouders voor de zaterdag!

Opeens weet je het: je wordt barmedewerker!

De barcommissie is nog opzoek naar 5 enthousiaste ouders van jeugdspelers die als vrijwilliger, tijdens de hockeycompetitie, gemiddeld 1x per maand op de zaterdag onze leden en andere gasten van een drankje en/of versnapering willen voorzien.

Hierbij wordt in roosters g  >> Meer

Bijlage: Barouders 2012 .docx in format.doc
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning